ghid pentru o viaţă împlinită

Ciorba de miel pentru Paste

O alta ciorba de miel pentru Paste.

Delly iti ofera astazi o editie speciala de sambata pentru a te ajuta cu ultimele pregatiri pentru sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Speram ca te-am ajutat in bucatarie de fiecare data cand ai avut nevoie. Astazi vrem sa-ti uram Paste Fericit, pace sufleteasca si multa sanatate!

Si bineinteles: spor in bucatarie!

Timp de preparare:

60 - min

Dificultate:

ridicata

Ingrediente:

ceapa
morcov
un ardei gras rosu
bulion
maruntaiele de la miel
capatina
picioarele
coastele de miel

Mod de preparare:

Legumele se pun la fiert cam o jumatate de ora dupa care se adauga maruntaiele, capatina, picioarele, coastele si se spumeaza mereu. cind maruntaiele sint aproape fierte se scot si se toaca pe o planseta dupa care se pun la loc in ciorba.
Se adauga bulion se mai fierbe putin, se potriveste cu sare si bors si se drege cu ou si smintina. Se serveste cu hrean ras si este o bunatate. Va doresc pofta buna si un paste fericit

O reteta propusa de: Marcu Aurelia (marcuaurelia58)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba de miel pentru Paste.


ciorb de miel (1 comentariu, 946 vizualizari)
imi place ideea cu hreanul. am s ncerc.
eu nu pun bulion la cirba de miel i nu am ntlnit nici n cri de bucate.