ghid pentru o viaţă împlinită

Friptura de miel 2

Pulpele de la miel, impanate cu slanina si usturoi, sarate si piperate se dau la cuptorul bine incins intr-o tava in care se pune apa si ulei, la sfarsit se stropeste cu un pahar de vin alb.

Timp de preparare:
2 ore

Dificultate:
redusa

Ingrediente:
pulpe de miel, sare piper, 3 felii de slanina , 5 catei de usturoi, un pahar de vin.

Mod de preparare:

Citeste si:

Se iau pulpele din spate si din fata , fara partea de jos , se impaneaza cu bucatele de slanina si usturoi.Se sareaza si pipereaza, apoi se aseaza in tava si se adauga ulei si apa, se coace in cuptor la foc potrivit si se stropeste din cand in cand cu zeama din tava, cand osul din capatul de jos incepe sa se descopere ., este gata.
La sfarsit se poate stropii cu un vin alb si se mai lasa cateva minute in aburul lui, se serveste etalat pe un platou de portelan si ca garnitura, noi folosim salata de cartofi, dar se pot folosi si legume.

O reteta propusa de: Lazar Maria (maria_lazar1)

Intreaga echipa Delly va ureaza PASTE FERICIT!

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Friptura de miel 2.


Discutii despre Friptura de miel 2

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.