ghid pentru o viaţă împlinită

Friptura de miel

Friptura de miel pentru Paste.

Friptura de miel pentru Paste.

Timp de preparare:

2 - ore

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • o pulpa de miel taiata bucati mari.
  • usturoi frunze
  • sare
  • piper
  • grasime

Mod de preparare:

Carnea se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie, se impaneaza cu usturoi verde si se condimenteaza cu ssare si piper.

Citeste si:

Se pune in tava in care s-a pus grasimea si se da la cuptor. Din cand in cand se adauga cate putina apa, sa nu se usuce.
Recomand o garnitura de spanac.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Friptura de miel.


Discutii despre Friptura de miel

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.