Ingrediente:
- 40 curmale
- 150 g.cascaval
- 50g. masline (fara samburi) , taiate bucati,
- 50g.sunca taiata cubulete
- sare
- piper
- 1 lingura unt
Mod de preparare:
1.Curmalele se taie in doua si li se scot samburii.Cascavalul se rade fin,se amesteca cu maslinele taiate si sunca ,se sareaza si se pipereaza.
2.Se umplu cele 40 de curmale cu aceasta compozitie,se acopera cu jumatatile de curmale rezultate prin indepartarea samburilor, se prind cu scobitori si, cca. 2 minute se frig intr-o tigaie, in care am topit , in prealabil, untul.
3.Se servesc pe un platou , pe care l-am garnisit cu foi de salata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie