O reteta speciala pentru perioada Postului: supa de cartofi.
Ingrediente

  • 450 g cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2,5 l apa
  • 1 pastarnac
  • 2 rosii
  • o lingura de ulei
  • patrunjel
Mod de preparare

Zarzavatul il curatam si il spalam bine. Ceapa se taie marunt si impreuna cu zarzavatul se pune in oala cu apa. Dupa ce fierbe putin se pun cartofii curatati si taiati si ei in cubulete si o lingura de ulei.
Dupa ce fierb si cartofii se adauga rosiile curatate de pielite si taiate in felii.

Se mai lasa putin la fiert si inainte de a fi servit se adauga si putin patrunjel taiat marunt.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri