3 Martie 2008 publicat în Retete culinare 2 share-uri

Este un aperitiv foarte gustos, si chiar poate constitui o cina excelenta.

Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 3 linguri ulei,
  • 1 salata (capatana),
  • 400g. carne de vita macinata,
  • sare,
  • 1 ardei iute,
  • zahar,
  • 20g. ghimbir ras,
  • sucul si coaja unei lamai verzi,
  • 1 castravete,
  • 2 cepe,
  • piper proaspat macinat,
  • 1 mango,
  • 2 linguri alune de pamant prajite,
  • 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri sos de soia(incolor);

Mod de preparare:

1.Carnea tocata se frige , se adauga ardeiul iute taiat rotocoale(fara seminte ), ghimbirul ras, ceapa tocata fin, apoi se sareaza.
2.Pulpa de mango se taie cubulete.Castravetele se taie in doua , apoi pulpa i se taie felii.
3.Salata se spala, se rupe in bucati.Se amesteca cu toate ingredientele;carnea tocata, castravetele si mango.
4.Sucul si coaja de lamaie se amesteca cu sosul de soia , 2 linguri de ulei, sucul unei lamai obisnuite si zaharul.Se sareaza, pipereaza si se amesteca cu legumele.Se aseaza salata in salatiera si se presara deasupra alune .

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Va recomandam si retetele:

Cum sa alegi painea

Sardinele si acizii omega 3

Inghetata cu branza de vaci

Crema de morcovi

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri