Ce parere ai de limba de vaca cu ananas?
Timp de preparare:

90 - min

Dificultate:

medie

Ingrediente:

-1 limba de vaca
-1 conserva ananas
-1 lingurita capere
-1 lingurita barbecue de pui
-2 linguri din alb dulce

Mod de preparare:

Limba de vaca se spala si se pune la fiert.Dupa ce s-a fiert se curata si se taie felii de jumatate de centimetru.
Ananasul din conserva se scurge si se pune in tigaia de prajit cu o lingurita de barbecue de pui,1 lingura ulei si 1 lingurita zahar.Cand prinde o crusta frumoasa portocalie se adauga vinul si caperele.Peste sos se pun feliile de limba,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana se ingroase sosul.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Claudia (claudia69)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri