ghid pentru o viaţă împlinită

Pandispan pufos

De curand a fost ziua sotului meu si am avut mare succes pandispanul meu super pufos si delicios.

Ingrediente

-8 oua
-8 linguri de ulei
-11 linguri de apa
- o cana si jum. de faina
- o cana si jum. de zahar
-un plic praf de copt dr. q.
- 1 esenta rom

Mod de preparare

Mai intai faci un sirop fiert din 11 linguri de apa si cantit. de o cana si jum. de zahar., dupa care o lasi sa se raceasca.
Bati bine albusurile spuma tare cu putina sare,apoi adaugi siropul treptat, galbenusurile (cate unul),cele opt linguri de ulei si faina amestecata cu praful de copt si la urma esenta.

Torni 3/4 din compozitie intr-o tava (eu folosesc o tava de teflon pt. friptura ) unsa cu ulei sau margarina si tapetata cu faina (sau poti folosi hartie de copt), iar restul de compozitie o amesteci cu 1-2 linguri de cacao si o torni deasupra compozitiei dupa care dai totul la cuptor pt. 30-35 '. Sper sa va placa. Eu le gatesc acest pandispan de 3 ori pa sapt. si tot nu ne saturam.

De curand a fost ziua sotului meu si am avut mare succes pandispanul meu super pufos si delicios.
se mentine pufos mai multe zile.

Succes !

O reteta propusa de Geanina

Citeste si:

Va recomandam si urmatoarele retete:

Pandispan Zebra

Pandispan cu cereale

Pandispan de mere

Pandispan

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Pandispan pufos

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

foarte buuun (1 comentariu, 522 vizualizari)
cui ii place, se pot adauga stafide, samburi de nuca, cubulete mici de rahat, dar nu prea mult ca se lasa. multumesc ca mi-ai reamintit aceasta reteta f. buna pe care o uitasem.
despre pandispanul acesta (1 comentariu, 379 vizualizari)
pandispan - reteta (1 comentariu, 296 vizualizari)