Este o reteta deosebita cu un sos de nuci, bogate in calciu, magneziu, fier si zinc.

Timp de preparare:

10 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 4 portii):

  • 4 bucati de piept de pui, feliate, a 150g. fiecare,
  • 1 lingura ulei,
  • sare,
  • piper proaspat macinat,
  • 50ml. supa de pui;
  • Pentru sos: 100g.miez de nuca,
  • 200g.iaurt,
  • un varf de cutit de piper cayenne,
  • 1 lingura miere;

Mod de preparare:

1.Carnea de pui se frige pe ambele parti in ulei incins.Se toarna peste supa de puisi, in cratita acoperita, se fierbe timp de 8 minute.
2.Se zdrobesc nucile.Iaurtul se amesteca intr-un bol cu 1/2 din cantitatea de nuci, cu sare, piper si miere.Apoi le mixam intr-un blender.Restul de nuci zdrobite le incorporam in acest sos.
3.Se scoate carnea din cratita , se impacheteaza in folie de aluminiu si, cca .5 minute, se lasa la temperatura camerei.Apoi, se taie oblic si se serveste cu sosul de nuci si un vin alb sec.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Stii alta metoda de preparare a puiului? Da click aici si trimite acum reteta ta!

Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale

Va recomandam si urmatoarele retete:

Snitel de pui

Pui cu smantana

Pui cu curry si sampanie

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri