Timp de preparare:
10 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
- 4 bucati de piept de pui, feliate, a 150g. fiecare,
- 1 lingura ulei,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- 50ml. supa de pui;
- Pentru sos: 100g.miez de nuca,
- 200g.iaurt,
- un varf de cutit de piper cayenne,
- 1 lingura miere;
Mod de preparare:
1.Carnea de pui se frige pe ambele parti in ulei incins.Se toarna peste supa de puisi, in cratita acoperita, se fierbe timp de 8 minute.
2.Se zdrobesc nucile.Iaurtul se amesteca intr-un bol cu 1/2 din cantitatea de nuci, cu sare, piper si miere.Apoi le mixam intr-un blender.Restul de nuci zdrobite le incorporam in acest sos.
3.Se scoate carnea din cratita , se impacheteaza in folie de aluminiu si, cca .5 minute, se lasa la temperatura camerei.Apoi, se taie oblic si se serveste cu sosul de nuci si un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Stii alta metoda de preparare a puiului? Da click aici si trimite acum reteta ta!
Da click aici pentru a ne trimite sugestiile si parerile tale
Va recomandam si urmatoarele retete:
Snitel de pui
Pui cu smantana
Pui cu curry si sampanie
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor