1 / 6

Oua umplute cu ciuperci

Dificultate: redusa

Ingrediente:

10 oua fierte pentru umplut

Pentru umplutura:

  • 340 g ciuperci
  • 1 lingura de smantana
  • 1 lingura branza Almete
  • 10 galbenusuri fierte de la ouale pentru umplut
  • 150 g cascaval
  • 1-2 linguri maioneza

Pentru maioneaza:

  • 1 galbenus crud
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Fierbeti ouale, le taiati pe jumatate, dupa care scoateti cu grija galbenusul. Dati cascavalul pe razatoarea mica. Tocati ciupercile foarte marunt, apoi le stoarceti bine de apa. Preparati maioneza: puneti intr-un bol o lingurita de mustar, 1 galbenus de ou crud si un praf de sare. Amestecati cu o lingura, dupa care adaugati putin cate putin uleiul si amestecati intr-o singura directie, pana se obtine pasta obtinuta. Galbenusurile fierte le puneti intr-un bol si le pisati foarte bine cu furculita. Separat, intr-un alt bol puneti ciupercile, smantana si branza almete, amestecati bine, apoi adaugati cascavalul, sare si piper si amestecati iarasi pana la omogenizare. Peste compozitia obtinuta adaugati galbenusurile maruntite si amestecati iarasi. Dupa ce ati obtinut umplutura, luati cate o jumatate de ou, il umpleti, ornati cu maioneza si frunze de patrunel.

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri