Un aperitiv foarte gustos si usor de facut.
Timp de preparare:
20 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

1 pachet unt;
1 pate mare (200-300g);
250 g sunca;
250 g cas ras;
4-5 gogosari mari ( gogosari rosii si verzi),
2 franzelute mici sau 2 baghete;
putin lapte;
sare,piper

Mod de preparare:

Se taie cubulete sunca, casul si gogosarii si se amesteca cu untul si pate-ul omogenizate in prealabil. Se scoate miezul de la 2 franzelute mici si putin miez(cam 3 pumni)se inmoaie cu un pic de lapte, se stoarce si se adauga la compozitie. Se umple bine fiecare franzeluta si se pun la frigider pentru circa 2 ore. Se servesc taiate felii. Sunt foarte gustoase si arata foarte apetisant, dar trebuie neaparat sa folositi gogosari rosii si verzi!

Pofta buna!

O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)

Stii o reteta care merita incercata? Da click aici si trimite reteta preferata.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri