30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
2 buc. piept de pui
2 gogosari la otet sau proaspeti
50 g kaizer
50 g cabanos sau carnati afumati
30 g casacaval
Mod de preparare:
Se bate pieptul ca pe snitel, se pune o felie de kaizer, o felie de cascaval, o bucatica de cabanos (cat incape), doua felii subtiri de gogosar apoi se ruleaza si se prinde cu scobitori.
Se pune intr-o tava cu putin unt sau ulei si se da la cuptor 20 min.
O reteta propusa de: Mitrea Ancuta (anka)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie