ghid pentru o viaţă împlinită

Ciuperci cu suc de rosii

O modalitate de a pregati ciupercile cu suc de rosii.

Ingrediente

  • 500 de grame de ciuperci albe
  • o ceapa
  • 250 ml suc de rosii
  • 100 ml de ulei
  • marar tocat marunt
  • piper
  • sare
Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o cratita si cand se incinge se adauga ceapataiata marunt. Dupa ce se caleste timp de 5 minute si s-a adaugat si jumatate de lingurita de sare se lasa pana devine lucioasa.
Se pune sucul de rosii, putin piper si ciupercile.

Se acopera si se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora. Se mai adauga cate putina apa pana se inmoaie desi este si apa lasata de ciuperci.

Dupa ce au fiert ciupercile se adauga sare dupa gust si mararul tocat.
Sunt delicioase reci.

Pofta buna!

Va recomandam urmatoarele retete:

Ciuperci in aluat
Salata de ciuperci cu peste
Chec cu ciuperci
Ciuperci umplute

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciuperci cu suc de rosii.