5 / 6

Negresa de post

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 300 gr zahar
  • 400 gr faina
  • 3-4 linguri gem de fructe (dupa plac)
  • 100ml ulei
  • 300ml apa
  • 2 linguri  cacao
  • 2 plic zahar vanilat
  • praf de copt
  • o mana de nuci

Mod de preparare:

Amestecati intr-un caston uleiul cu zaharul,apoi adaugati gemul si omogenizati bine.Turnati si apa si amestecati pana cand se topeste zaharul.Faina o amestecati cu cacao si praful de copt si o turnati in ploaie peste compozitia din castron,pana ce capata o consistenta potrivita.Se omogenizeaza bine. La final, adaugati si nucile taiate cu cutitul. Ungeti o tava cu ulei si o tapetati cu faina,in care turnati apoi compozitia.Dati totul la cuptorul preincalzit pt cca 30 de minute la foc moderat.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri