Prajitura italiana

O prajitura "furata" de la o cofetarie italiana.

Dificultate:
ridicata

Timp de preparare:
30 - min

Ingrediente:

CREMA DE TORRONE
MIERE DE ALBINE
NUCA
CREMA DE MALAGA
FAINA
OUA
ZAHAR

Mod de preparare

Se prepara pandispan-ul cu faina,oua,apa,pandispan.
Se prepara crema (ps tb sa ai esenta de malaga,si torrone)
Crema se face din miere de albine,oua(galbenus),esenta,crema baza de vanilie cu rom.
Se insiropeaza pandispan-ul cu sirop de maraschino sau alkemes.

O reteta propusa de Giuseppina

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura italiana.


prajitura italiana (2 comentarii, 717 vizualizari)
cu asemenea ingrediente mult succes!
intrebare urgenta!!!!! (2 comentarii, 649 vizualizari)
prajitura italiana (1 comentariu, 535 vizualizari)