ghid pentru o viaţă împlinită

Prajitura italiana

O prajitura "furata" de la o cofetarie italiana.

Dificultate:
ridicata

Timp de preparare:
30 - min

Ingrediente:

CREMA DE TORRONE
MIERE DE ALBINE
NUCA
CREMA DE MALAGA
FAINA
OUA
ZAHAR

Mod de preparare

Citeste si:

Se prepara pandispan-ul cu faina,oua,apa,pandispan.
Se prepara crema (ps tb sa ai esenta de malaga,si torrone)
Crema se face din miere de albine,oua(galbenus),esenta,crema baza de vanilie cu rom.
Se insiropeaza pandispan-ul cu sirop de maraschino sau alkemes.

O reteta propusa de Giuseppina

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Prajitura italiana

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

prajitura italiana (2 comentarii, 575 vizualizari)
cu asemenea ingrediente mult succes!
intrebare urgenta!!!!! (2 comentarii, 457 vizualizari)
prajitura italiana (1 comentariu, 442 vizualizari)