ghid pentru o viaţă împlinită

Sufle de conopida la cuptor

Sufle de conopida.

Ingrediente:

- 2 conopide mari
- smantana 500 gr.
- 2 oua
- branza telemea 200 gr.
- cascaval 200 gr.
- 2 cuburi de legume
- pesmet
- ulei

Mod de preparare:

Se desface, se spala conopida si se pune la fiert intr-o olicica cu cele doua cuburi vegetale.Dupa fierbere, o lasi sa se raceasca si...jumatate din cantitate o asezi ordonat pe fundul unei craticioare mai inalte,in care in prealabil ai pus ulei.

Razi branza si cascavalul si jumatate din cantitatea rezultata, le asezi la fel de ordonat deasupra conopidei.La fel cu jumatate din cantitatea de smantanna ...care in prealabil ai amestecat-o cu cele 2 oua. Pe toata suprafata, se cerne pesmetul.
Apoi urmezi aceeasi pasi cu cealalta jumatate ramasa din toate ingredientele!

Citeste si:

Dupa ce ai pus ultimul strat de pesmet...cu furculita faci un pic de spatiu pe marginea cratitei si mai strecori cate un pic de ulei. Cand cuptorul este incins introduci sufleul la foc potrivit, unde il lasi aproximativ 45 de minute.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Pazos Monica (monique)

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Sufle de conopida la cuptor

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.