Ingrediente:
bureti riscovi sau ghebe
hrean
otet
sare
zahar
apa
Mod de preparare:
Buretii se fierb, iar in timpul fiertului se schimba apa de doua ori, se clatesc bine cu apa rece.Hreanul se curata si se da pe razatoare sau prin masina de tocat carne daca faceti cantitate mai mare.Se amesteca buretii cu hreanul ,sare dupa gust.
Se adauga peste ei un amestec de otet cu apa in proportie de 1la 2[o parte otet si doua parti apa]. Se adauga si putin zahar sa mai ia din taria otetului .Se amesteca si se pune in borcane lasindu-se la murat ,dar se pot servi si imediat ca salata la diferite mincaruri[friptura,omleta cartofi pai.....].
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Niculina Neacsu (matilda_neacsu)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor