Cum sa pregatim o salata elvetiana.

Ingrediente:

  • o cutie penne colorate barilla
  • 400 gr. sunca York
  • o cutie porumb
  • o ceapa mare rosie
  • un gogosar mare rosu
  • un ou
  • ulei
  • o cutie smantana (200 gr)
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se fierb pastele si se scurg bine de apa, se taie sunca si gogosarul cubulete mici, ceapa se taie pestisori fini. Se amesteca pastele cu sunca, gogosarul, ceapa,si porumbul scurs.
Se face o maioneza la care se adauga smantana.
Se adauga maioneza peste ingrediente, se sareaza, pipereaza dupa gust. Se mai pot adauga daca dorim masline verzi.
Se poate servi imediat sau dupa ce s-a dat la rece!

Este extrem de gustoasa asa ca va doresc pofta buna!

O reteta propusa de: Fenesan Delia (foxglove)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri