O reteta simpla de pregatire a unei pulpe de porc la cuptor.
Ingrediente:
  • 2 kg pulpa porc
  • 1/2 vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • coriandu
  • tarhon
  • busuioc
Mod de preparare:

Se curata carnea de grasimea ex.,se pune la fezandat cu vin putin otet precum si celelante ingrediente, se lasa circa 3-4 ore dupa care se pune intr-o tava si introduce la cuptor, la o temperatura de cca 200*c timp de 1,5h, iar din cind in cand se stropeste cu sosul format in tava pentru a se rumeni uniform.

Se serveste cald cu o garnitura de cartofi taranesti.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Nicolae Matei (mateinicu)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri