ghid pentru o viaţă împlinită

Prajitura cu branza (de vaca) dulce

O prajitura care in mod sigur te va impresiona.

Ingrediente:

1kg. branza dulce
6-8 oua (in functie de marime)
400-500 gr. de zahar
4 linguri faina
3linguri gris
175gr margarina (cea romaneasca Unirea este cea mai buna)
1 praf de copt (stins cu lamaie)
300gr. stafide arome (vanilie sau rom, coaja portocale sau lamiie)

Mod de preparare:

Se freaca branza cu zaharul, margarina, galbenusurile praf de copt. Se adauga faina, grisul, arome, stafide.Albusurile se bat spuma se adauga incet.

Tava se unge cu margarina se tapeteaza cu faina+gris (se poate pune ceva mai mult presarat).
Se pune in cuptorul incins, se coace la foc mic potrivit cam 40 -50 min.
Se lasa la racit in tava.

Pofta buna !

O reteta propusa de: Tatiana - Maria (tatianamaria62)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura cu branza (de vaca) dulce.


prajitura cu branza de vaca (2 comentarii, 820 vizualizari)
eu nu am inteles, umplutura de branza nu ar trebui sa aiba si foi, ca eu una nu o sa pun la copt branza in tava...adicaa nu am auzit inca de prajitura fara un aluat sau ma rog foi, ceva, dar...asta e