ghid pentru o viaţă împlinită

Prajitura cu branza (de vaca) dulce

O prajitura care in mod sigur te va impresiona.

Ingrediente:

1kg. branza dulce
6-8 oua (in functie de marime)
400-500 gr. de zahar
4 linguri faina
3linguri gris
175gr margarina (cea romaneasca Unirea este cea mai buna)
1 praf de copt (stins cu lamaie)
300gr. stafide arome (vanilie sau rom, coaja portocale sau lamiie)

Mod de preparare:

Se freaca branza cu zaharul, margarina, galbenusurile praf de copt. Se adauga faina, grisul, arome, stafide.Albusurile se bat spuma se adauga incet.

Citeste si:

Tava se unge cu margarina se tapeteaza cu faina+gris (se poate pune ceva mai mult presarat).
Se pune in cuptorul incins, se coace la foc mic potrivit cam 40 -50 min.
Se lasa la racit in tava.

Pofta buna !

O reteta propusa de: Tatiana - Maria (tatianamaria62)

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Prajitura cu branza (de vaca) dulce

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

prajitura cu branza de vaca (2 comentarii, 678 vizualizari)
eu nu am inteles, umplutura de branza nu ar trebui sa aiba si foi, ca eu una nu o sa pun la copt branza in tava...adicaa nu am auzit inca de prajitura fara un aluat sau ma rog foi, ceva, dar...asta e