- 500 gr ciuperci orice fel
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 rosie
- foi de aluat foietaj din comert
Mod de preparare
Se toaca ceapa si se rade morcovul pe razatoare , se toaca ciupercile. Totul se caleste in putin ulei ,s e adauga si rosia. Se incalzeste cuptorul. Aluatul fraged dezghetat se taie in patrate se umple cu umplurura si se da la cuptor 30 minute!
Ies pateuri delicioase!
Condimente dupa gust!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Hostiuc Liliana
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor