- 500 g ficatei pui proaspeti
- 250 g ciupercute prefierte si scurse
- 1 ceapa marime medie
- 1 pahar vin de casa
- arome dupa gust: delikat, piper, cimbru, ghimber, tarhon
- 2-3 catei usturoi pisati
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei. Cand s-a inmuiat se adauga ficateii bine spalati si se calesc bine. Se adauga vinul si ciupercutele si se lasa sa scada inabusit.
Cand sunt aproape facuti se adauga si restul de ingrediente.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Paula Stoica
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie