O salata gustoasa specifica anotimpului.

Ingrediente

  • rosii 3 buc
  • ardei gras 2 buc
  • masline 150 g
  • cascaval 200 g
  • sunca de paraga 200 gr(sau piept de pui prajit)
  • porumb fiert 1 cutie
  • dressing de salata 1 sticla
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Rosiile si ardeii se taie cubulete, la fel si si cascavalul si sunca. Daca se foloseste piept de pui, se taie pieptul felii, se prajeste in putin ulei, apoi se taie cubulete dupa ce s-a racit. Maslinele se taie feliute, dupa ce li s-a scos simburele.

Dupa ce s-au taiat cubulete, ingredientele se amesteca toate intr-un bol se adauga porumb fiert din cutie, dupa ce s-a scurs bine, apoi se sareaza si se pipareaza dupa gust. Se pune peste toate dressing de salata pe baza de iaurt si se amesteca bine.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Doina Petrovici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri