O salata rapida de ardei grasi.

Ingrediente

  • 3 kg ardei gras sau capia
  • 1 l otet de 9 grade
  • 1 l apa
  • 60 g sare

Mod de preparare

Se coc ardeii grasi sau capia, se pun intr-un vas.Se acopera cu o punga de plastic.Dupa ce se racesc se curata foarte usor. Se aseaza ardeii in borcane mari, de preferinta cat se consuma la o masa.

Se toarna peste ei saramura fierbinte pregatita din otet, apa si sare. Se capseaza borcanele, se invelesc bine si se lasa de pe o zi pe alta sa se raceasca.
Iarna cand se consuma salata se poate adauga in sosul din borcan si putin usturoi pisat.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Petre Elena


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri