- 1kg castraveti cornison sau nu;
- o galetusa de un l de iaurt;
- 2 catei de usturoi;
- menta proaspata (de preferat);
- sare dupa gust.
Mod de preparare
Daca se folosesc castravetii cornison se taie cubulete foarte mici(cei lungi se curata neaparat, pentru ca nu sunt la fel de gustosi ca cei cornison).
Se pun intr un castron de marime mai mare, unde se adauga iaurtul, usturoiul pisat foarte bine, sare dupa gust si menta taiata foarte fin.
Se amesteca aceasta compozitie delicioasa cca 2/3 min. Se pune la frigider pentru ca aceasta salata e mult mai gustoasa rece. Se poate servi ca atare la pranz sau seara, sau langa un alt fel de mancare.
Va urez din suflet : Pofta buna!
O reteta propusa de Nicole Hantas
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor