O salata libaneza extrem de delicioasa.
Ingrediente

- 1kg castraveti cornison sau nu;
- o galetusa de un l de iaurt;
- 2 catei de usturoi;
- menta proaspata (de preferat);
- sare dupa gust.

Mod de preparare


Daca se folosesc castravetii cornison se taie cubulete foarte mici(cei lungi se curata neaparat, pentru ca nu sunt la fel de gustosi ca cei cornison).
Se pun intr un castron de marime mai mare, unde se adauga iaurtul, usturoiul pisat foarte bine, sare dupa gust si menta taiata foarte fin.
Se amesteca aceasta compozitie delicioasa cca 2/3 min. Se pune la frigider pentru ca aceasta salata e mult mai gustoasa rece. Se poate servi ca atare la pranz sau seara, sau langa un alt fel de mancare.

Va urez din suflet : Pofta buna!

O reteta propusa de Nicole Hantas

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri