ghid pentru o viaţă împlinită

Gogosari murati - varianta cu miere

O alta modalitate de a pregati gogosarii murati.

O alta modalitate de a pregati gogosarii murati.

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 1 l otet
  • 3 l apa
  • 1/2 kg zahar
  • 1/2 kg miere de albine
  • 4 1/2 linguri sare grunjoasa
  • 5 radacini hrean
  • piper boabe (daca este din acela cu bobite colorate e grozav, arata bine)
  • 10-15 frunze foi dafin.


Mod de preparare

Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pina amestecul clocoteste.
Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de seminte foarte bine si se asaza in borcan.
Printre gogosari se pun rondele de hrean.

Compozitia care s-a fiert se toarna peste gogosari cand este calduta.

Citeste si:

Se capseaza borcanele foarte bine.

Raman feliile de gogosari tari pana prin martie anul urmator - in conditiile in care se mureaza prin octombrie anul curent.

Pofta buna!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.


Discutii despre Gogosari murati - varianta cu miere

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

comentariu (7 comentarii, 694 vizualizari)
sper sa fie buna reteta, sa iasa ceva.
incorect!!! (1 comentariu, 685 vizualizari)
gogosari (1 comentariu, 471 vizualizari)