Ingrediente
6 piepti de pui
450 ml vin alb
150 g alune taiate marunt
6 felii de cascaval
1 ceapa potrivita taiata marunt
2 linguri faina
3 linguri ulei
Mod de preparare
Pieptii de pui trebuie sa fie curatati de oase si de piele. Fiecare pipet de pui se aplatizeaza cu grija apoi se pune cate o felie de cascaval si se presara alune maruntitte, se ruleaza si se leaga.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun ceapa si rulourile trecute in prealabil prin faina.
Se adauga vinul alb si se lasa sa fiarba 20 de minute.
Se serveste cald si cu piure de cartofi este excelent.
Pofta buna!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor