Am crezut ca tortul de morcovi este doar o reteta inventata special pentru celebrele bancuri cu iepurasul. Se pare insa ca americanii s-au horatat sa puna in practica aceasta reteta iar rezultatul este dellycios!
Am crezut ca tortul de morcovi este doar o reteta inventata special pentru celebrele bancuri cu iepurasul. Se pare insa ca americanii s-au horatat sa puna in practica aceasta reteta iar rezultatul este dellycios! Timp de preparare: 80 minute Ingrediente: 300 g morcovi 250 g faina 250 g zahar 4 oua 300 g ulei (este preferat sa fie de arahide) 1 lingurita scortisoara 1 lingurita nucsoara 150 gr nuci macinate 150 gr stafide un praf de sare Pentru glazura: 150 gr branza crema 200 gr zahar 30 gr unt 1 lamaie 1 lingurita praf de vanilie Intr-un vas se amesteca faina, scortisoara si nuscoara. Se adauga morcovii rasi, stafidele si nucile. Bateti ouale, zaharul si uleiul timp de cateva minute si adaugati peste amestecul realizat mai sus. Turnati compozitia intr-o tava de cozonac si coaceti intr-un cuptor incalzit in prealabil. Lasati 45-50 minute, apoi lasati-l sa se raceasca. Preparati glazura amestecand branza crema, untul, zaharul, praful de vanilie si sucul de lamaie, apoi decorati blatul. Pofta buna !

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri