Intr-un alt bol, dupa ce le-ati spalat bine si le-ati tocat marunt, puneti frunzele de menta si coriandru si peste ele adaugati salata taiata in fasii mai late, pieptul de pui si sosul final. Amestecati ingredientele usor pana cand sosul le acopera pe toate. Prepararea salatei thailandeze de piept de pui nu dureaza mai mult de jumatate de ora, iar preparatul este gustos si are o aroma deosebita.

Ingrediente:

600 grame de piept de pui dezosat
frunze proaspete de menta
frunze proaspete de coriandru
2 buchete de salata verde creata

Ingrediente sos:

un sfert de lingura pasta de ardei (se gaseste in majoritatea supermarketurilor)
un sfert de lingura zahar pudra


2 linguri ulei
sucul proaspat de la jumatate de lamaie
2 linguri de sos Nam Pla (un sos specific mancarii thailandeze, excesiv de picant, o imbinare placuta intre gustul de peste, ardei si usturoi, bogat in proteine si vitamina B12 si pe care de altfel il gasiti in rafturile supermarket-urilor).

Preparare:

Se spala bine pieptul de pui si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert, se scoate din zeama de carne si se taie in cubulete sau in fasii inguste, dupa preferinta. Intr-un vas separat, se prepara un sos special amestecand pasta de ardei cu zaharul pudra si turnand treptat sucul de lamaie. Dupa ce se obtine o pasta omogena, se adauga si uleiul si sosul Nam Pla. Sosul de peste (Nam Pla) contine deja sare, insa daca vi se pare ca sosul obtinut nu este suficient de sarat, mai puteti adauga putina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Intr-un alt bol, dupa ce le-ati spalat bine si le-ati tocat marunt, puneti frunzele de menta si coriandru si peste ele adaugati salata taiata in fasii late, pieptul de pui si sosul final. Amestecati ingredientele usor pana cand sosul le acopera pe toate. Prepararea salatei thailandeze de piept de pui nu dureaza mai mult de jumatate de ora, iar preparatul este gustos si are o aroma deosebita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri