Aceasta supa este delicioasa si consistenta, bogata in legume si verdeturi specifice primaverii. Se serveste fierbinte, adaugandu-se in farfurii sortimente diferite de gogosele de legume.

Ingrediente:

700 g piept de pui
2 morcovi medii
1 radacina de telina
1 legatura patrunjel proaspat
1 legatura de ceapa verde
150 g stevie, lopoda sau spanac
1 ardei gras
2 cartofi mai mici
3 rosii
60 g branza de vaca
60 g svaiter
4 oua
60 g unt
6 lingurite de smantana
putin ulei
60 g faina
sare
piper

Preparare:

Intai de toate, intr-o oala mai mare, radacinoasele se pun la fiert in 4 litri de apa si ulterior se adauga cartofii taiati potrivit si rosiile. Dupa ce s-au fiert, se scot din apa pe un platou, adaugandu-se apoi in apa fiarta restul legumelor: ceapa, ardeiul si la urma spanacul. Odata ce s-au fiert si acestea, se scot din apa si se pun pe o alta farfurie, separat.

Dupa ce s-au racit, legumele din prima si a doua transa se taie marunt, tot separat, si se amesteca cu cate un ou si jumatate din pieptul de pui tocat. Se condimeanteaza cu sare si piper. Svaiterul tocat foarte marunt sau dat prin razatoare se amesteca cu branzica de vaca, adaugandu-se un ou si putina faina pentru a se inchega. Se fac perisoare micute din cele trei paste si se trec prin faina dupa care se prajesc intr-o baie de unt si ulei. Intr-un alt castronel, se bate un ou, amestecandu-se cu smantana si oleaca de smantana. Oul se adauga in zeama ramasa de la fiertul legumelor. Dupa gust, se adauga sare si se lasa sa mai fiarba pentru inca un sfert de ora. Supa de legume se serveste calda, adaugandu-se in farfurii gogonele diferite de legume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri