INGREDIENTE NECESARE PENTRU TIRAMISU DE VARA:
- 200 gr piscoturi
- 3 galbenusuri
- 120 gr zahar
- 250 gr mascarpone
- 200 ml smantana pt frisca
- 200 ml cafea cu lapte+ 1 lingura Baileys
- fructe la alegere,
- ciocolata pt ornat
MOD DE PREPARARE TIRAMISU DE VARA:
Galbenusurile le frecam cu zaharul si apoi le punem pe baie de aburi. Cu telul amestecam pana incep sa se ingroase. Le dam la o parte si le lasam sa ajunga la temp camerei, invartim in ele din cand in cand. Mascarpone il mixam usor. Frisca o batem bine. Cand crema de galbenusuri s-a racit , adaugam mascarponele , amestecam pana se omogenizeaza, apoi la final frisca batuta. Piscoturile le inmuiem in cafeaua cu alcool si apoi asezam un strat intr-o cupa sau tava, apoi punem jumatate crema, jumatate din fructe . Urmatorul strat il facem la fel, piscoturi, crema, fructe si la final presaram putina cacao, apoi razuim ciocolata. Dam la rece minim 2 ore. Servim rece
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă