Ce gatim in weekend

Este un weekend frumos de vara si, dintr-odata, ai chef sa petreci timp in bucatarie. Avem cateva idei care nu te vor tine mult in jurul aragazului, dar rezultatul va fi de-li-cios.

TAGLIATELLE CU DOVLECEL, ROSII SI MASLINE

tagliatelle cu dovlecel

INGREDIENTE NECESARE PENTRU TAGLIATELLE CU DOVLECEL:

  • Paste cu ardei ( sau simple) 250 gr
  • un catel de usturoi razuit calit impreuna cu
  • 2 fileuri de ansoa
  • 3 linguri ulei de masline, apoi adaugam
  • 2 rosii mari decojite taiate cuburi ,
  • busuioc
  • masline
  • 50 ml vin alb, asezonam cu sare si piper.

MOD DE PREPARARE TAGLIATELLE CU DOVLECEL:

Punem pastele la fiert . Dovleceii taiati felii ( eu am avut 2 dovlecei cat palma de lungi ) i-am calit cu o lingura de ulei masline pana au devenit aurii apoi i-am scos pe o farfurie. Cand pastele sunt fierte le punem peste sos, adaugam dovleceii, amestecam si punem in farfurii , la final adaugam parmezan.

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim in weekend.