Ce sa altceva poti sa faci decat o limonada rece si sa o savurezi la umbra un copac. Asta ar fi remediul pentru zile caniculare.

Mergand pe ideea de limonada, exista o tona de variante. Cea simpla, de lamaie, deja nu mai este la moda. Nu o sa facem acum un top cu cele mai interesante si racoritoare retete de limonada, pentru ca toate sunt excelente, spunem doar ca aceasta se afla in topul preferintelor noastre.

LIMONADA CU CASTRAVETE

INGREDIENTE NECESARE PENTRU LIMONADA CU CASTRAVETE: 2-3 lamaie, 2-3 castraveti proaspeti, luati din piata, 2 linguri de miere apa, cuburi de gheata, menta sau busuioc

MOD DE PREPARARE LIMONADA CU CASTRAVETE: Taie felii subtiri castravetii si lamaile. Intr-un borcan, amesteca feliile de castravete cu cele de lamaie si piseaza-le cu ajutorul unei linguri de lemn. Adauga miere, apa, menta si da la frigider pentru 30 de minute. Serveste cu cuburi de gheata.

Tu ce retete de limonada preferi? Spune-ne despre ele, aici.

Foto by Ievgeniia Maslovska via Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri