ghid pentru o viaţă împlinită

Desertul de duminica: Inghetata de pepene galben

Deja nu mai este un secret ca suntem topite dupa pepeni si inghetata. Si, da, avem planul sa consumam cat de mult pepene putem vara acesta. Pentru ca ce ne racoreste mai bine decat o inghetata de pepene?

Dificultate: medie

INGREDIENTE NECESARE PENTRU INGHETATA DE PEPENE GALBEN:

  • 500 gr pepene galben
  • 250 ml frisca lichida
  • 100 ml iaurt gras
  • 2 linguri miere

MOD DE PREPARARE INGHETATA DE PEPENE GALBEN:

Taiem pepenele in doua si scoatem semintele. Curatam coaja si taiem miezul cubulete. Batem frisca lichida pana devine ferma. Punem in blender pepenele impreuna cu iaurtul si mierea. Mixam si apoi turnam peste frisca lichida. Amestecam pana la omogenizare. Dam la congelator pentru 3-4 ore.

Citeste si:

Scoatem cu cateva minute inainte de servire din congelator.

Aceasta reteta a fost recomandatade blogul www.caietulcuretete.com/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Desertul de duminica: Inghetata de pepene galben.


Discutii despre Desertul de duminica: Inghetata de pepene galben

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.