Suntem mereu in cautare de idei sanatoase pentru tine si copiii tai, de deserturi fara multe calorii. Ei bine, iata ce idee delicioasa, un soi de inghetata de banana.

Cand pofta de ceva dulce ti se arata, stii clar ca nu te poti impotrivi pana nu o potolesti. Practic, mintea se opreste in loc si refuza sa mai faca ceva pana nu primeste ceva dulce, orice, dar imediat. Pe de alta parte, nu te avanti la dulciuri pentru ca, de cele mai multe ori, nu sunt foarte sarace in calorii, deci sunt aducatoare de kg in plus, nu sunt preparate din cele mai sanatoase ingrediente si tot asa. Esti constienta de toate lucrurile astea, totusi ai vrea o inghetata, acum! Apropos de inghetata, iata o idee excelenta si fara multe calorii.

Vei avea nevoie de : 2 banana, 1 cutie de iaurt, nuci sau migdale, miere (daca preferi sa fie mai dulce), 4 betisoare de inghetata.

Cand pofta de ceva dulce iti da tarcoale, ia doua banane, taie-le pe jumatate, infinge cate un betisor de inghetata in ele, ca la o inghetata. Ia fiecare jumatate de banana trece-o prin iaurt, apoi prin nucile sau migdalele maruntite cu un cutit, dupa care congeleaza pentru cel putin 45 de minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Poti inlocui iaurtul cu nutella, stim ca este gresit, pentru silueta noastra, dar este mult mai delicios. Intotdeauna este mai delicios cu nutella.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri