Cand viata iti pune in fata temperaturi de 40 de grade, tragi aer in piept, iti faci o limonada, savurezi si te relaxezi.

Totul a inceput cand temperaturile incepeau sa creasca considerabil de la 28, la 30, 32, 36 si iata, azi, 40 de grade. Am inceput sa experimentam tot felul de bauturi care mai de care mai racoritoare, sa gasim solutii de supravietire, pana cand am dat de LIMONADA CU ZMEURA SI ANASON!!! Gustul nu vi-l putem descrie in cuvinte si nici in poze, va spunem doar ingredientele, mai departe va descurcati.

INGREDIENTE NECESARE PENTRU LIMONADA CU ZMEURA SI ANASON:

  • 1 l apa plata
  • 300 gr zmeura
  • 2 lime
  • 2 linguri miere
  • 7-8 stelute de anason
  • cuburi de gheata

Sursa foto limonada cu zmeura

MOD DE PREPARARE LIMONADA CU ZMEURA SI ANASON:

Intr-o carafa cu capac punem in infuzat apa, zmeura, mierea, stelutele de anason si lime taiate felii. Inchidem capacul si dam la frigider cateva ore bune sa se intample magia. Gusturile se vor amesteca, iar rezultatul va fi unul surprinzator. Cand nu mai poti de cald sau de pofta, puneti un pahar de limonada. Serveste cu cuburi de gheata sau, iti dezvaluim un secret: pune de cu searea in tavita pentru gheata, zmeura. Toarna apa si da la congelator. Vei avea a doua zi zmeura-gheata, ideala pentru limonada.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald

Sursa foto main articol Shutterstock limonada cu zmeura


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri