ghid pentru o viaţă împlinită

Tocanita de ciuperci

O reteta simpla si gustoasa atat pentru cei ce tin post cat si pentru ceilalti.

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU TOCANITA DE CIUPERCI:

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 2 fire de cimbru
  • 2 frunze de salvie
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 rosii medii
  • 1 lingura faina
  • 500 ml supa clara de legume/ apa
  • sare/piper

tocanita de ciuperci

MOD DE PREPARARE TOCANITA DE CIUPERCI:

Citeste si:

Ceapa o calim in 2 linguri ulei , apoi o scoatem pe o farfurie. Punem in tigaie inca 0 lingura de ulei si apoi punem ciupercile taiate felii. Le lasam pana scade zeama si incep sa se caleasca, sa prinda o crusta maronie. Adaugam ceapa si usturoiul razuit, pasta de tomate, condimentele si rosiile medii curatate de coaja si taiate cubulete si faina. Lasam 2 minute, apoi turnam jumatate din supa/ apa , lasam sa scaga pana la jumatate apoi adaugam apa ramasa. Lasam sa fiarba sosul pana scade la jumatate si se ingroasa. La final presaram patrunjel proaspat. Daca e nevoie asezonam dupa gust.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tocanita de ciuperci.


Discutii despre Tocanita de ciuperci

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.