O reteta simpla si gustoasa atat pentru cei ce tin post cat si pentru ceilalti.

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU TOCANITA DE CIUPERCI:

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 2 fire de cimbru
  • 2 frunze de salvie
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 rosii medii
  • 1 lingura faina
  • 500 ml supa clara de legume/ apa
  • sare/piper

MOD DE PREPARARE TOCANITA DE CIUPERCI:

Ceapa o calim in 2 linguri ulei , apoi o scoatem pe o farfurie. Punem in tigaie inca 0 lingura de ulei si apoi punem ciupercile taiate felii. Le lasam pana scade zeama si incep sa se caleasca, sa prinda o crusta maronie. Adaugam ceapa si usturoiul razuit, pasta de tomate, condimentele si rosiile medii curatate de coaja si taiate cubulete si faina. Lasam 2 minute, apoi turnam jumatate din supa/ apa , lasam sa scaga pana la jumatate apoi adaugam apa ramasa. Lasam sa fiarba sosul pana scade la jumatate si se ingroasa. La final presaram patrunjel proaspat. Daca e nevoie asezonam dupa gust.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri