Multa lume evita painea din diverse motive, unii au renuntat la carbohidrati, altii la gluten. Ei bine, iata o veste buna: poti manca sandvisuri delicioase si fara paine.

SANDVIS CAPRESE

Ingrediente necesare sandvis caprese: 1 rosie medie spre mare, 4 felii de branza mozzarella, 4 fire de busuioc, ulei de masline.

Cum se preparara sandvis caprese: Foarte simplu si delicat. Tai rosii in 5 felii. Incepi sa asamblezi sanvisul. O felie de rosie, una de mozzarella, o frunza de busuioc, un strop de ulei de masline. Pastrezi ordinea pana termini de reconstituit rosia. Pentru un sadvis mai consistent poti adauga: cateva fire de sparanghel pe grill sau piept de pui pe grill. Painea si-ar dori sa fie aici.

Sursa foto Shuttestock sandvis caprese

SANDVIS CU CIUPERCI SI HALLOUMI

Ingrediente necesare pentru sandvis cu ciuperci si halloumi: 2 ciuperci mari, 1 felie de halloumi, sos pesto, o felie de rosie, rondele de ceapa rosie, frunze de busuioc

Cum se preparara sandvis cu ciuperci si halloumi: Incalzeste grillul si coace ciupercile, pe ambele parti. Pune felia de halloumi pe grill si lasa se rumeneasca. Incepe asamblare sandvisului: o ciupercuta, intinde o lingura de pesto pe suprafata ei, aseaza felia de halloumi, felia de rosie, rondelele de ceapa rosie, frunze de busuioc si apoi cealalta ciupercuta. In loc de halloumi poti avea piept de pui sau bacon. La fel, poti adauga guacamole facut in casa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sursa foto Shutterstock sandvis cu ciuperci si halloumi


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri