Timp de preparare: 30 minute
Dificultate: redusa
INGREDIENTE NECESARE PENTRU ARDEI UMPLUTI MEDITERANEENI:
- muguri de pin: 35 g
- ulei de masline: 15 ml
- busuioc: 2 fire
- ardei rosu: 3 buc
- masline: 50 g
- rosii uscate: 75 g
- cuscus: 125 g
- branza feta: 75 g
MOD DE PREPARARE ARDEI UMPLUTI MEDITERANEENI:
Pregateste ingredientele si ustensilele si rezerva timp pentru gatit si savurat.
1. Pregateste ingredientele: Spala ardeii si taie-i in jumatati. Curata si toaca busuiocul. Taie rosiile uscate in bucati mai mici. Preincalzeste cuptorul la treapta superioara.
2. Pune jumatatile de ardei intr-o tava si lasa-i sa se inmoaie in cuptor timp de 10 minute.
3. Pune cuscusul intr-un bol sau o cratita si toarna peste el o cantitate dubla de apa clocotita, cu putina sare. Acopera vasul cu un capac si lasa cuscusul sa absoarba apa, timp de 10 minute.
4. Cand e gata cuscusul, separa-l bine cu o furculita. Amesteca-l apoi cu mugurii de pin, maslinele, branza feta sfaramata, rosiile uscate si busuiocul. Umple jumatatile de ardei gras cu acest amestec, stropeste-le cu ulei de masline si lasă-le la cuptor timp de inca 10 minute.
Ai un pranz ce te va teleporta direct pe malul Mediteranei.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.cookubau.ro
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă