Problema vaselor nespalate dupa o cina cu multi invitati, rezolvata intr-un minut. Nu ai nevoie de masina de spalat de vase sau alti roboti sofisticati. Ai nevoie doar de vase murdare, o punga din plastic si sapun antibacterian.

ATENTIE! ACESTA ESTE UN ARTICOL-PAMFLET SI TREBUIE LUAT CA ATARE. NU FACETI ASA CEVA ACASA!

Stii cum e, dupa o cina in familie, toata lumea se bucura de mancarurile tale, te felicita pentru mancarea excelenta si apoi se retrage usor spre canapea. Radeti, glumeti, dar vasele cine le spala? Nimeni dintre invitati nu se gandeste ca ti-ar face un mare serviciu daca te-ar ajuta sa speli vasele. Intr-un final, iti faci curaj si infrunti mormanul de vase, nu ai incotro, a doua zi tot trebuie sa folosesti niste vase. Pe aceleasi sau altele.

Iata cum poti sa speli un teanc de vase in doar un minut. Ce iti trebuie: vase murdare, o punga din plastic si sapun antibacterian.

Pasul 1: Pune vasele pe categorii. Farfurii adanci la farfurii adanci, boluri la boluri, pahare la pahare, tacamuri la tacamuri.

Pasul 2: Aseaza punga in chiuveta.

Pasul 3: Pune vasele langa punga de plastic si incepi sa le aranjezi in punga, dupa cum urmeaza: farfurie, bol, tacamuri, farfurie, bol, tacamuri. Si tot asa pana ai umplut punga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Pasul 4: Inchide bine punga de plastic. Ridic-o cu grija si...arunc-o la gunoi.

Pasul 5: Acum bucataria si chiuveta ta vor fi curate. Nu uita sa-ti speli mainile cu sapun!

Bila pinggan mangkuk kita tersadai kat dalam sinki tu, Allah...malas betul nak basuhkan. Lebih-lebih lagi kalau time kenduri kendara tu...Banyak betul pinggan mangkuk. Jangan risau! Nah penyelesaiannya...Cik KN tak sabar nak praktikkannya tak lama lagi! Yahoo...Kakinovel Novel Melayu Kreatif Qaseh Gold-Elidia Rifqi Shoppe#kakinovelofficial #basuhpinggan #sajakongsi #terbaik

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?
Posted by Kakinovel on Wednesday, May 20, 2015

Avertisment: Nu incerca asa ceva acasa. Doar daca nu detii o fabrica de vase si produci vasele pe banda rulanta.

Sursa foto Shutterstock vase nespalate


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri