Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de legume de sezon:
4 rosii( 2 rosii+2 galbene), 4 castraveti, 4 cepe mari verzi sau 2 de apa rosii, 12 buchetele mici de conopida, usturoi, un mar dulce-acrisor ras pe razatoarea mare, 4 morcovi mici, 2 ardei grasi mici, 1 gogosar,1 ardei kapia, cimbru, marar, patrunjel, busuioc, otet, ulei, sare, piper, 1 lingura mare cu maioneza,1/2 lamaie stoarsa,100gr. telemea la alegere,100gr. branza de burduf la alegere.
Sursa foto Shuttestock salata cu legume de sezon
Mod de preparare salata de legume de sezon
Se taie in forme diferite toate legumele/fructele, se amesteca cu sare si piper, se lasa 5 minute sa se amestesce gusturile. Se pune lingurita de maioneza, dresingul, ierburile aromatice, iar la final, maruntite, cele 2 tipuri de branza si sunca taiata betigase subtiri. C'est ca,bon apetit!
O reteta propusa de: Popcev Roland (chef)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie