Numai cand ne gandim la ea ne vine apa in gura. Doar incercati sa o preparati si va veti convinge singuri!

Peste prima foaie de blat punem crema diplomat, iar deasupra adaugam 1/2 din borcanul de gem. Se pune a doua foaie de blat insiropata cu restul de sirop. Se introduce la rece pentru 2 ore. Cand este gata se portioneaza , iar fiecare prajitura se decoreza cu frisca si gem de fructe de padure sau cu fructe proaspete pe care le stropim cu putina zeama de lamaie, fiecare dupa imaginatia proprie.

Crema se poate combina in foarte multe feluri, putem inlocui gemul de fructe cu sirop de fructe, cafea solubila, fructe din compot, etc facand de fiecare data o prajitura unicat.
Pofta buna !



O reteta propusa de: Violeta Matei (mateivioletadorina)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri