Usturoiul este excelent, toata lumea il iubeste, insa mirosul...nu chiar. E foarte neplacut sa simti mirosul de usturoi pe mainile tale zile in sir. Insa, de azi incolo, vei stii cum sa scapi de el. Iata cum poti scapa rapid de mirosul de usturoi de pe maini.

Probabil cunosti cat de neplacut este sa cureti usturoi pentru mujdei si apoi tot mirosul acela il simti pe mainie tale 2-3 zile, chiar daca te-ai spalat cu toate sapunurile si toti detergentii pe care i-ai avut la indemna. Orice ai face, n-ai ce face, mirosul ramane acolo, il simti si ai impresia ca il simt si cei din jurul tau. Exista totusi o solutie care te va scapa de aceasta problema

Nu ai nevoie de ingrediente speciale.Tot ce iti trebuie este un cutit din otel inoxidabil si niste apa rece. Chow ne va explica cum se face:

Desi pare un mit, procedeul aceast cu otelul inoxidabil chiar functioneaza. Iata cum se face: dupa ce ai curatat si taiat usturoiul pentru mancare, pune mainile sub jetul de apa rece si freaca-le de orice obiect facut din otet inoxidabil (chiuveta, un cutit, o lingura sau o oala) pentru 20-30 de secunde. Poate nu o sa indeparteze mirosul 100%, dar cu singura nu va mai fi atat de puternic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Tu ce trucuri cunosti pentru a indeparta mirosul de usturoi de pe maini?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri