Daca iubesti cafeaua si inghetata in acelasi timp, atunci aceasta reteta o sa te bucure.

Daca esti fan inghetata de casa, dar nu ai un aparat de facut inghetata, atunci acesta reteta este pentru tine. Este foarte rapida si implica doar 3 ingrediente. Trebuie doar sa ai rabdare sa stea la congelator cateva ore bune ca sa te poti bucura de ea.

ONE POT CHEF a descoperit cea mai simpla reteta de inghetata pe care o poti face toata vara aceasta, in fiecare zi. Vei avea nevoie de urmatoarele:

  • 3 linguri de cafea instant (poti folosi mai multa sau mai putina cafea, depinde de cat de intens iti doresti sa fie gustul de cafea)
  • 1/2 pahar de apa (cat sa dizolve cafeaua)
  • 200 gr lapte condensat
  • 600 ml smantana pentru frisca

Cum faci asta? Cum ziceam, foarte simplu. Intr-o cana de cafea, pune cafeaua instant, adauga apa si amesteca bine. Intr-un bol, amesteca laptele si cafeaua. Adauga smantana si mixeaza bine pana se obtine un amestec cremos. Da la congelator pentru cateva ore (4-5), pana cand totul este complet inghetat si savureaza, si savureaza, si savureaza!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri