Jeleul a fost facut dintr-o traista de petale puse la fiert, la foc mic, in 600 ml de apa, cu 300 gr zahar brut si zeama de la o portocala. Pentru accentuarea culorii am adaugat o felie de sfecla rosie. Dupa 15-20 de minute am stins flacara si am lasat la racit, iar in timpul aceasta am pregatit gelatina dupa instructiunile de pe pliculet.
La cantitatea mea, am folosit un pliculet si jumatate. Apoi am incorporat gelatina in lichidul strecurat de petale si am turnat in borcane. A durat ore bune pana cand zalatina mea s-a inchegat cat de cat, desi atunci cand am pus-o la frigider era inca destul de lichida. Dar dupa o noapte la rece a devenit perfecta.
Si ce parfum minunat!
Aceasta reteta este recomandata de blogul ierburiuitate.wordpress.com/
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor