Este sezonul lor! Al cartofilor noi. Iata o reteta de salata cu cartofi noi, care te va face sa ti-o doresti zilnic. Recomandarea vine de la bucatarul lui Jamie Oliver.

Daca esti in cautare de retete usoare si rapide cu cartofi noi, ai nimerit unde trebuie. Unul dintre bucatarii lui Jamie Oliver, Gennaro Contaldo ne tine o lectie de gatit: cum sa facem salata de cartofi noi fara maioneza? Nici nu ne asteptam sa fie atat de rapida si de gustoasa, mai ales ca noi nu prea ne dam in vant dupa maioneza.

INGREDIENTE NECESARE PENTRU SALATA DE CARTOFI NOI: cam 5 cartofi de persoana, ulei de masline, ceapa rosie, oregano uscat si otet balsamic.

CUM SE PREPARARA SALATA DE CARTOFI NOI: Destul de simplu. Fierbem cartofii in coaja. Il lasam sa se raceasca un pic, ii decojim, dupa care ii taiem felii groase (wedges). Taiem ceapa in inele cat mai fine pe care le lasam in 2 linguri otet balsamic timp de 1 minut.

Peste cartofii taiati felii presaram sare, stropim cu ulei de masline, adaugam oregano si inelele de ceapa cu tot otetul balsamic si amestecam cu mainile. Si, gata salata de cartofi noi. Atat de simplu ca o poate face oricine!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Tu ce retete mai prepari cu cartofi noi?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri