ghid pentru o viaţă împlinită

Galuste de malai cu salvie

Un garnitura excelenta pe care sigur nu ati incercat-o pana acum. Este foarte aromata si se preparara rapid.

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU GALUSTE CU SALVIE:

  • 650 ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 165-170 gr malai
  • 100 gr unt
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • putin piper
  • aprox. 10 frunze de salvie

MOD DE PREPARARE GALUSTE CU SALVIE:

Puneti apa la fiert cu sare si cand da in clocot, adaugati in ploaie malaiul, amestecand mereu. Puneti apoi un capac peste oala si lasati deoparte pentru 10-15 minute.
Adaugati apoi in oala 50 gr de unt, oul intreg, galbenusul, putin piper si amestecati bine.

Intre timp, puneti o alta oala la fiert cu apa cu sare. Cand da in clocot apa, incepeti sa adaugati galustele formate cu lingura si lasati-le la fiert pana se ridica la suprafata (aprox. 5 minute). Scoateti-le cu spumiera si puneti-le deoparte.

Cand sunt gata galustele, topiti restul de unt intr-o tigaie si caliti in el frunzele de salvie. Untul astfel aromat il turnati peste galuste inainte de servire.

galuste cu salvie

O reteta recomandata de blogul http://amainbucatarie.blogspot.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Galuste de malai cu salvie.