1 Mai 2015 publicat în Retete culinare 18 share-uri

Nu stiu altii cum petrec de 1 mai, dar noi ne trezim de dimineata, ne pregatim cosul cu merinde si plecam la drum. Catre mare, catre munte, catre o padure frumoasa. Destinatia este de cele mai mult ori in afara oraselor, in mijlocul naturii. Ceea ce va dorim si voi.

Ochelari de soare? Avem! Harta? Avem! Plinul la masina? Facut! Singurele lucruri care mai lipsesc sunt gustarile, snacksurile, rontaielile de pe drum. Sfatul nostru este sa eviti supermarketurile si fastfoodurile si sa ti le preparari singur.

Cosul cu merinde pentru un drum nu foarte lung, nu este foarte complicat. Nu renuntam niciodata la un suc fresh de portocale, facut acasa sau o limonada cu ghimbir si menta, legume de sezon: salata verde, ceapa verde, ridichi, castraveti si alte legume. In functie de preferinte poti adauga: sandivsuri, salate, paste, tarte cu legume, briose, seminte si alune de rontait in masina. In principiu, poti pune in cos orice nu are nevoie de o logistica avansata.

TARTA CU HUMMUS SI LEGUME

Blat crocant, pasta de naut si multe legume. Aceasta tarta este foarta consistenta si o sa te tina satul pana la destinatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Reteta de tarta cu hummus si legume, aici

SALATA LA BORCAN

Timp de preparare: minim, gust: maxim. Cand trebuie sa pleci la drum, ai toate motivele culinare sa prepari salata preferata, o depozitezi intr-un borcan care nu-ti face probleme cu capacul, iar atunci cand gasesti un popas dragut, deschizi borcanul si savurezi salata colorata.

Salata cu pui, ciuperci si rosii cherry

Mai multe retete de salate la borcan, aici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri