ghid pentru o viaţă împlinită

Pranz rapid: Pui cu praz, masline si naut

Gustul ne-a dat pe spate, este bogata in arome si texturi. Incercati, nu o sa regretati !

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU PUI CU PRAZ, MASLINE SI NAUT:

  • 6 - 8 copanele de pui
  • 400 g naut fiert
  • 200 g masline negre (ideal,fara samburi) 1 fir de praz
  • 1 ceapa sare, piper, cimbru,oregano si fulgi de chilli ( toate sunt optionale)
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri de bulion
  • patrunjel

MOD DE PREPARARE PUI CU PRAZ, MASLINE SI NAUT:

Frigem bucatile de pui asezonate cu sare si piper, le dam deoparte. Intr-o cratita calim prazul taiat in feliute cu ceapa tocata, punem maslinele. Adaugam bucatile de pui fript. Amestecam putin. Adauga o cana de apa, oregano, cimbru si fulgi de chilli. Lasam pe foc mic, la capac 5 minute. Punem nautul fiert. Desfacem o lingura de bulion in putina apa si o adaug in cratita. Lasam sa mai dea doua-trei clocote. Urmeaza usturoiul zdrobit si patrunjelul. Inchidem focul si lasam mancarica acoperita. Este foarte, foarte buna!

Citeste si:

mancare de pui cu praz si masline

Pentru a descoperi si alte retete gustoase, vizitati blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pranz rapid: Pui cu praz, masline si naut.


Discutii despre Pranz rapid: Pui cu praz, masline si naut

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.