Ce mai gatim in weekend, ce mai gatim in weekend? Propunerea noastra este gatiti ceva usor si rapid, sa parasiti casa cat mai repede si sa petreceti mai mult timp afara, la soare, in padure, oriunde va face placere. Ca idei de mancaruri, avem cateva.

PANCAKES CU SIROP DE PORTOCALE

INGREDIENTE NECESARE PENTRU PANCAKES CU SIROP DE PORTOCALE:

Aluat pancakes: 3 oua, 140 ml lapte, 110 grame faina 1 lingurita cu varf praf de copt, 1 lingura zahar. Separam galbenusurile de albusuri, amestecam galbenusurile cu faina, laptele si praful de copt pana se formeaza un aluat. Batem albusurile cu zahar pana devin spuma, apoi le punem peste galbenusuri. Cu o spatula amestecam usor. Punem intr-o tigaie antiaderenta, cate un jumatate de polonic din compozitie, si o lasam cam 1-2 minute pe o parte la foc moderat.

Sirop de portocale: 2 portocale, 2 linguri de miere, 2 cuisoare, 1 bat de scortisoara, putina nucsoara rasa. Portocalele le-am taiat in 2 , am pastrat o jumatate de portocala si celelalte le-am stors. Sucul impreuna cu mierea si mirodeniile le-am pus pe foc mediu. Din jumatatea de portocala ramamasa, am taiat pulpa bucatele si am pus-o peste sucul de portocale. Cam in 5 minute este gata , pana scade un sfert din sos. Eu cu 2 minute inainte de final am adaugat o lingura de cognac.Alcoolul se evapora , ramane doar aroma. Se serveste imediat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri